Art Fair witte stein 2015

Share

Artimosa Art Fair – De Witte Stein.

Is de titel van het 4e geweldige kunstevenement dat Kunstkring Artimosa uit Reuver sinds 2010 tijdens de Pinksterdagen organiseert.

Maar liefst 60 kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland exposeren er hun kunstwerken en bieden deze te koop aan. Deze Art Fair vindt plaats in een prachtig paviljoen, zodat u onder alle weersomstandigheden ontspannen kunt genieten van kunstwerken van zeer hoog niveau.

Het aanbod varieert van abstracte en figuratieve schilderkunst, van keramische beelden tot houtsnijwerk, glaskunst in diverse facetten, beelden in brons en steen, sieraden, geschilderde portretten, gouaches, linosnede, etsen, grafiek en fotografie. Kortom een veelheid van stijlen en uitvoeringen en alles van hoge kwaliteit.

De Artimosa Art Fair – De Witte Stein is gesitueerd op de terreinen van Restaurant “De Witte Stein”, Keulseweg 193, in Reuver in de prachtige omgeving van de grens met Duitsland.

Deze groots opgezette Art Fair is op zondag 1e Pinksterdag 24 mei 2015 geopend van 11.00 u – 18.00 u en op Maandag 2e Pinksterdag 25 mei van 10.00 u – 18.00 u. De entree bedraagt slechts € 3,50. Kinderen t/m 16 jaar hebben vrije toegang.