VOORLOPIGE PARTIËLE LEDENSTOP

Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 23 maart 2015 is door de leden besloten om voorlopig een (partiële) ledenstop in te voeren. De ledenstop geldt voor alle hangend en staand werk met uitzondering van glaskunst en textielkunst. De twee laatstgenoemde expressievormen zijn momenteel niet binnen onze kunstkring vertegenwoordigd.

Kunstenaars die zich uitsluitend bezighouden met (een van) de disciplines glaskunst of textielkunst en woonachtig zijn binnen de regio Horst a.d. Maas - Weert - Roerdalen - Echt,  kunnen zich nog aanmelden bij ons secretariaat:

Prins Bernhardlaan 28
5953 EB Reuver
Tel. 077-4745947

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na aanmelding worden u de nodige wetenswaardigheden van onze kunstkring toegezonden. Het is een goede zaak representatieve foto's van het gemaakte werk aan het secretariaat op te sturen (of verwezen wordt naar uw eigen website), zodat een eerste indruk van het werk en van de kunstenaar hierachter kan worden opgedaan. Vervolgens worden de gegevens naar de ballotagecommissie gestuurd, die een bezoek brengt aan de kunstenaar ter beoordeling van het werk. De ballotagecommissie doet hiervan verslag aan het bestuur dat over de toelating een besluit neemt.