Excursies

Ieder voor- en najaar wordt er per touringcar een excursie georganiseerd naar een bijzondere expositie. Belangrijke musea, in met name de grotere steden in binnen- en buitenland, worden dan bezocht.

Naast de leden van Kunstkring Artimosa kunnen er ook een beperkt aantal niet-leden meegaan.

De deelnemers krijgen schriftelijk informatie over de te bezoeken expositie en over de stad waar men naar toe reist. Er blijft altijd tijd over om ook de stad te verkennen, om een stadswandeling te maken of nog een andere expositie te bezoeken.

Aanmelden voor deelname aan de excursie kan bij de excursiecommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Modeltekengroep

De modeltekengroep komt twee keer per maand bij elkaar, 13 keer per jaar in totaal. Tijdens de zomermaanden worden geen bijeenkomsten gepland. Men tekent of schildert naar (naakt)model. Er wordt gewerkt met diverse technieken, o.a. grafiet, houtskool, pastel of acrylverf. De deelnemers brengen hun eigen materiaal mee.

De tekengroep maakt gebruik van een ruimte in Beesel en is uitsluitend bedoeld voor leden van de kunstkring.Indien er toch plekken vrij zijn, dan kunnen maximaal 2 niet/leden deelnemen. 

Voor deelname aan de modeltekengroep kunt u contact opnemen met het secretariaat van Kunstkring Artimosa. De modeltekengroep is altijd op zoek naar nieuwe modellen. Heeft u belangstelling daarvoor kunt u zich ook melden bij het secretariaat van Kunstkring Artimosa:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kunsttreffen

Elk jaar worden er gemiddeld 4 bijeenkomsten georganiseerd voor Artimosa-leden, steeds met een andere activiteit en een ander thema. Deze activiteiten zijn bedoeld om samen kennis op te doen en te delen, om over kunst te filosoferen of om nieuwe inzichten te ontwikkelen. Dit alles om ons eigen werk als kunstenaar te voeden.

 

 

Kunst aanstaande expositie