Binnenkort verwacht:

Beste Kunstvrienden,

Binnenkort wordt hier de volgende kunstreis/excursie aangekondigd.

Met vriendelijke groet,
De excursiecommissie: Luç en Wies

 

 

Kunstcafé

De nieuwste loot aan de Artimosa – boom is het Kunstcafé. Iedere 2e donderdag kunnen we tussen 19.30 en 22.00 uur terecht in de supergezellige uitspanning “De Herberg” in Belfeld bij Puck en Maril.
De bedoeling is dat wij vrijblijvend met elkaar kunnen praten over kunst en alles wat er verder aan de orde komt. 

Een fijne manier om regelmatig met leden bij elkaar te komen en ook wel om iets te leren als dat zich vóórdoet. We zien elkaar op de 2e donderdag van de maand.

In de maanden juni, juli en augustus is er een zomerstop.

Excursies

Ieder voor- en najaar staat er een excursie op ons programma, waarbij musea in de grotere steden van zowel het binnen- alsmede het buitenland worden bezocht. Te denken valt aan steden zoals Düsseldorf, Antwerpen, Brussel en Rotterdam bijvoorbeeld.

De te bezoeken tentoonstellingen worden zorgvuldig uitgezocht. De planning kent een vast stramien. We beginnen altijd in het museum en de tentoonstelling van onze keuze, waarna alle deelnemers de vrijheid hebben om op eigen houtje de stad van onze keuze te verkennen. Dit is gedaan om alle deelnemers de gelegenheid te geven zelf de vele mogelijkheden van de steden te ervaren. 

De excursies worden altijd opgezet met als stricte voorwaarde dat de excursie alleen doorgaat bij voldoende deelname. We hebben géén annuleringsverzekering. Dus opgeven is betalen, er zal geen restitutie plaatsvinden.

Aan de excursies kunnen ook niet-leden deelnemen. Hiervoor kan men zich opgeven via onderstaand e-mail adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kunstuitleen

Kunstkring Artimosa biedt bedrijven binnen de gemeente Beesel de mogelijkheid om kunst te huren. Het betreft uitsluitend hangend werk.

Kunst huren biedt u een eigentijdse, periodiek wisselende kunstcollectie, volledig verzorgd, tegen beperkte kosten. Kunst geeft uitstraling aan uw kantoor/restaurant én organisatie, intern en extern. Bovendien draagt kunst bij aan een prettige, menselijke werkomgeving, die u en uw medewerkers motiveert en inspireert.

U kunt geheel vrijblijvend informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het secretariaat zal u vervolgens in contact brengen met de coördinator van de kunstuitleen.

Modeltekengroep

De modeltekengroep van kunstkring Artimosa telt op dit moment acht leden.

We komen twee keer per maand op donderdagavond van half acht tot half tien bij ellkaar om naar levend naakt te tekenen en/of te schilderen. Soms wordt er ook gewerkt met gekleed model.

Er wordt gewerkt in een atelier ruimte die een van de deelnemers on ter beschikking stelt.

De groep is altijd op zoek naar nieuwe modellen. Suggesties zijn daarom zeer welkom en kunnen doorgegeven worden via het secretariaat:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.